Home / Actueel / Nieuws

Oproep: praat en denk mee over het FG-register op 14 & 15 mei 2024

Geplaatst op 24-04-2024  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Peter Kager

Beeld van hand bij archiefbox

Voorafgaand aan de bijeenkomst bij J&V over de oprichting van een FG-register vindt een online brainstormsessie voor NGFG-leden plaats op 14 mei 2024. Het is belangrijk dat NGFG-leden meedenken en praten over dit onderwerp. 

Bijeenkomst J&V

De bijeenkomst bij J&V is een belangrijke dag omdat we dan als FG’s mee kunnen denken over de oprichting van het FG-register. Welke vorm moet het register krijgen? Welke kwaliteitseisen worden er aan FG’s in het register gesteld? Wie moet er verantwoordelijk worden voor het bijhouden van het register? Deze, en nog veel meer vragen, worden woensdag 15 mei 2024 bij het ministerie van J & V besproken. De deadline voor deelnemen aan deze bijeenkomst is verlengd van 25 april naar 3 mei 2024.  Schrijf je NU in vóór 3 mei dan zorgt het NGFG ervoor dat je een inschrijfformulier krijgt.

Brainstormsessie NGFG-leden op 14 mei 2024

Maar dat is niet alles. Direct na de laatste ALV is er met de aanwezigen al uitvoerig van gedachten gewisseld om allerlei vraagstukken rondom het register aan te kaarten. Dit krijgt een vervolg. Op dinsdag 14 mei 2024 om 11 uur organiseert het NGFG een online sessie om verder te brainstormen over het FG-register. We openen de digitale vloer om alle plannen, ideeën, bezwaren of andere gedachten online met elkaar te delen. Een goede warming up voor 15 mei! Interesse? Blokkeer je agenda op 14 mei om 11 uur en meld je hier aan. Een paar dagen van tevoren sturen we een Teamslink naar iedereen die mee wil praten.

Bekijk hier ook nog even het voorgaande artikel over dit onderwerp.