MENTOR- & INTERVISIEPROGRAMMA

Mentor- & intervisieprogramma

Een FG moet beschikken over professionele kwaliteiten en deskundigheid op het gebied van de wetgeving en de praktijk inzake gegevensbescherming. Via verschillende activiteiten bij het NGFG houden FG’s hun kennisniveau op peil. Voor het ontwikkelen en onderhouden van professionele kwaliteiten hebben we het Mentor- en Intervisieprogramma ontwikkeld. 

Binnen dit programma’s helpen leden elkaar groeien. Het werk van een FG zit vol uitdagingen, van inhoudelijke discussies tot het overtuigen van je organisatie. Dit programma geeft je de kans om met andere FG's te sparren, van elkaar te leren en je vaardigheden een boost te geven.

Hoe werkt het? 

Meld je aan als mentor, mentee of intervisiebegeleider. Aanstaande mentoren en intervisiebegeleiders krijgen een uitnodiging voor de NGFG-training. Daarna koppelt het NGFG mentoren aan mentees. Intervisiebegeleiders gaan met hun eigen groep aan de slag na de training.  

Heb je interesse om deel te nemen aan intervisie, maar geen intervisiegroep? Kijk dan even op het ledenforum en plaats eventueel een oproep om aansluiting te vinden bij een bestaande groep of een nieuwe groep te starten. 

Aanmelden

De inschrijving voor 2025 is nog niet open. Houd het nieuws van het NGFG in de gaten. Wil je alvast meer informatie? Bekijk dan hier de NGFG-leidraden: