LIDMAATSCHAP

Soorten lidmaatschap

Het NGFG is de beroepsvereniging voor Functionarissen voor de Gegevensbescherming. Ben je actief als FG? Voor € 175 per jaar ben je lid van het NGFG en ontvang je tal van voordelen!

Je bezoekt dan geheel kosteloos alle activiteiten die het NGFG zelf of met partners organiseert, zoals kennissessies, commissies of het Mentor & Intervisieprogramma. Ook ontvang je kortingen bij opleidingen, evenementen of dienstverlening van organisaties die partner of sponsor van het NGFG zijn. Daarnaast krijg je toegang tot het ledenportaal, waar je direct met andere leden in contact komt via het ledenforum en de kennisbank kunt raadplegen. Tot slot ontvang je de NGFG-nieuwsbrief met inhoudelijke artikelen, ontwikkelingen en andere informatie over het NGFG.

Ben je (tijdelijk) niet actief als FG? Dan ben je van harte welkom als geassocieerde van het NGFG. Je hebt als geassocieerde dezelfde voordelen als leden, maar zonder stemrecht bij de Algemene Ledenvergaderingen (ALV's). 

lid worden

 

 

Beeld van twee handen die een 'boks' geven

Lidmaatschap opzeggen

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Doe dat dan vóór 1 november van het huidige kalenderjaar. Neem hiervoor contact op met het secretariaat.