Registreren

aanmeldformulier NGFG lidmaatschap

 Aanmeldformulier

Wat leuk: je wil jezelf aansluiten bij het NGFG. Welkom!

  • Dit lidmaatschap is er voor jou als persoon en is niet verbonden aan de organisatie(s) waar je FG bent.
  • Ben je al lid van het NGFG? Log dan hier in om jouw gegevens te bekijken en/of te wijzigen.
  • Ben je geen FG, maar wil je toch graag aanhaken bij het NGFG? Meld je dan aan als geassocieerde bij het veld Soort relatie. Als geassocieerde betaal je dezelfde contributie en geniet je dezelfde voordelen als leden van het NGFG. Je hebt alleen géén stemrecht bij de Algemene Ledenvergaderingen.

 

Contactgegevens

Note: wij gebruiken bovenstaande privégegevens voor facturering.

Note: wij gebruiken dit e-mailadres voor het versturen van onze nieuwsbrieven en op de ledenpagina 'leden voor leden'.

Profielinformatie

Het NGFG bestaat voor én door leden. Neem meteen een kijkje bij onderstaande mogelijkheden om actief deel te nemen:Beveiligingscode Beveiligingscode

 Belangrijk

Het NGFG lidmaatschap is op persoonlijke titel. Iets te wijzigen? Log in en pas zelf gemakkelijk informatie aan via Mijn gegevens. Heb je een andere vraag of wil je definitief opzeggen? Mail dan naar taairaterces.[antispam].@ngfg.nl. Geef wijzigingen en/of opzeggingen door vóór november van het lopende kalenderjaar.

Persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van het NGFG. De gegevens worden gebruikt voor activiteiten gelieerd aan de doelstellingen van het NGFG inclusief het berekenen, vastleggen en innen van contributies, en andere activiteiten van intern beheer. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.