Home / Actueel / Nieuws

Feestelijke ALV op 30 november 2023!

Geplaatst op 03-09-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: JuliĆ«tte Koemans/Dick Barbier

Beeld van ballonnen met daarbij de tekst 'NGFG bestaat 20 jaar!'

We vroegen jullie in het nieuwsartikel van 30 april jl. om 30 november 2023 in jullie agenda te zetten voor de najaars-ALV en een feestelijke omlijsting daarvan i.v.m. het 20-jarig bestaan van NGFG. Inmiddels hebben de plannen rondom deze ALV meer vorm gekregen en is er nu de mogelijkheid om je in te schrijven.

Feestelijke locatie, dus dit keer géén Jaarbeurs Utrecht

Een 20-jarig jubileum is niet niks. Wij vonden dan ook dat er behalve een feestelijk programma ook gekozen moest worden voor een feestelijke locatie. Na het nodige onderzoek, speurwerk en natuurlijk kostenvergelijkingen kwam er een wel heel leuke, goed met OV-bereikbare locatie uit de bus: de Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ | Utrecht.

Wat kun je verwachten? Programma 30 november 2023

De afgelopen evenementen hebben jullie kunnen kiezen bij welke programmaonderdelen jullie aanwezig wilden zijn. Dit keer is dat anders; inschrijving betekent aanwezig voor het complete programma. Hoe dat programma eruit ziet? In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

Van Tot Beschrijving Zaal
12:30 uur 13:00 uur Ontvangst Dudokfoyer
13:00 uur 14:30 uur ALV Hekmanfoyer
14:30 uur 15:00 uur Pauze Dudokfoyer
15:00 uur 16:30 uur Sprekers Hekmanfoyer
16:30 uur 18:00 uur Informatiemarkt & Netwerkborrel Zocherfoyer

Wie de sprekers zijn, wat er op de informatiemarkt te doen is en welke feestelijke tintjes er zijn gegeven, houden we nog even onder de hoge hoed. Begin oktober lees je hier meer over.

Belangrijk: stemming over nieuwe statuten tijden de ALV

Tijdens de najaars-ALV vindt de stemming over de nieuwe statuten plaats. Voorafgaand aan deze stemming kunnen jullie feedback op de statuten geven. Hoe je dat doet, vind je in dit nieuwsartikel. Belangrijk: bij de ALV zelf stemmen we over de statuten als geheel. De inhoudelijke discussie wordt gedurende de periode 8 september 2023 en 5 oktober 2023 gevoerd. Eventuele aanpassingen worden door het bestuur i.s.m. de notaris doorgevoerd in de maand oktober 2023.

Bereikbaarheid Stadsschouwburg Utrecht

Utrecht heeft een autoluwe binnenstad die met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. Dus kom bij voorkeur met openbaar vervoer; reisinformatie vind je op de website van de Stadsschouwburg. Voor diegene die toch met de auto willen komen verwijzen we eveneens naar de website van de Stadsschouwburg voor een overzicht van dichtstbijzijnde parkeergarages.

Inschrijven voor de feestelijke ALV op 30 november 2023

Vanaf NU kun je je aanmelden voor het complete programma op 30 november aanstaande. Let op: zoals hierboven reeds aangegeven en anders dan andere keren is het deze keer, vanwege het 20-jarige jubileum, niet mogelijk om alleen voor ALV of alleen voor het feestelijke programma in te schrijven: het is alles of niets! 

Meld je nu aan

Vragen of opmerkingen?

Stuur dan even een berichtje aan taairaterces.[antispam].@ngfg.nl.