NIEUWSARTIKEL

Save vooral deze Date: 30 november 2023!

Geplaatst op 30-04-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Bestuur NGFG

Beeld van checkbox met vink

Dit jaar vindt op 30 november een najaars-ALV plaats. De combinatie ALV, kennisevent en netwerkborrel slaat goed aan en herhalen we daarom opnieuw. Wat deze bijeenkomst extra bijzonder maakt is dat we iets te vieren hebben…

NGFG 20 jaar!

Jullie lezen het goed: het NGFG bestaat in 2023 precies 20 jaar. In twee decennia is veel gebeurd en juist nu is het NGFG erg in beweging. Dat móet gevierd. . We zijn dan ook druk bezig met het samenstellen van een aantrekkelijk programma. Het aanmeldformulier volgt zodra we het programma op hoofdlijnen definitief hebben staan. Heb je zelf sprekers, thema's of ideeën die voor NGFG-leden van waarde zijn volgens jou? Laat het weten via taairaterces.[antispam].@ngfg.nl onder vermelding van NGFG: 30 november 2023 - 20 jaar NGFG.

Voor in je agenda:

De locatie is in verband met het 20-jarig jubileum van NGFG NIET de Jaarbeurs MeetUp/Beatrix theater in Utrecht. Binnenkort volgt informatie over de feestlocatie. Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • 13:00 uur: ALV
  • 14:30 uur: pauze
  • 15:00 uur: inhoudelijk programma
  • 17:30 uur tot 19:00 uur: netwerkborrel

Ideeën, opmerkingen, vragen?

Hou de website van het NGFG of de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over en aanmeldformulier voor deze feestelijke bijeenkomst. Misschien leven er nog inspirerende ideeën, interessante opmerkingen of vragen; aarzel dan niet om een e-mail te sturen aan taairaterces.[antispam].@ngfg.nl onder vermelding van NGFG: 30 november 2023 - 20 jaar NGFG.