NIEUWSARTIKEL

Belangrijk: nieuwe statuten ter inzage t/m 5 oktober 2023

Geplaatst op 04-09-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: JuliĆ«tte Koemans

Beeld van een boek met daarin een sticker met de tekst: 'important'

Na veel overleg, (her)overwegingen en goede input en feedback vanuit de werkgroep statuten & huishoudelijk reglement is de conceptversie van de nieuwe statuten gereed. De beurt is nu aan jullie, leden NGFG, om de statuten goed door te nemen en ons te informeren over jullie op- en aanmerkingen. 

Conceptstatuten ter inzage tussen 8 september en 5 oktober 2023

Op- en aanmerkingen ontvangen wij graag tussen 8 september en uiterlijk 5 oktober 2023. Berichten kunnen jullie sturen aan: secretariaat@ngfg.nl onder vermelding van NGFG: Input concept-statuten.

Bekijk de concept statuten hier

Statuten tijdens najaars-ALV op 30 november 2023 ter stemming

De statuten worden vervolgens tijdens de najaars-ALV op 30 november 2023 ter stemming gebracht. Belangrijk: bij deze ALV stemmen we over de statuten als geheel. De inhoudelijke discussie wordt gedurende de periode 8 september 2023 en 5 oktober 2023 gevoerd. Eventuele aanpassingen worden door het bestuur i.s.m. de notaris doorgevoerd in de maand oktober 2023.

Het is dus écht heel belangrijk om jullie mening in de periode dat de statuten ter inzage liggen, te weten tussen 8 september en uiterlijk 5 oktober 2023, te laten horen!

Stuur ons NU jouw feedback via een e-mail aan secretariaat NGFG; uiterlijke inzenddatum 5 oktober 2023

Complete planning

Nog even de complete planning nalezen of ben je in verwarring omdat de geplande ALV van 9 oktober a.s. niet doorgaat? Lees dan nog even dit artikel op de website