Home / Actueel / Nieuws

Vliegende start Mentor & Intervisie programma - aanmelden kan nog!

Geplaatst op 28-04-2023  -  Categorie: Groeien  -  Auteur: Karen Siemers, voorzitter

Beeld van piloot die vliegt

Begin april deelden we al een update met jullie over het mentor & intervisie programma. Inmiddels zijn we alweer 3 weken verder en informeren we jullie graag over de ontwikkelingen.

Mentoren

Een aantal mentoren etaleerden wij al in onze vorige update. Onderstaande mentoren hebben zich bij dit illustere rijtje gevoegd. We hebben binnen het programma nog ruimte voor 6 mentoren! Denk jij dat deze rol jou goed past of zie jij kans om vanuit een andere sector mentees te begeleiden? Wil jij na de NGFG training voor mentoren door Jeroen Ouendag minimaal één mentee helpen met eigen ontwikkeling en zelf ook profiteren van nieuwe inzichten? Meld je dan nu aan; aanmelden kan tot uiterlijk 16 mei 2023. Let op, in het aanmeldformulier staan voorwaarden voor deelname, waaronder het beschikbaar zijn op 17 mei (9.00u-13.00u)!

 

Naam Functie Sector
Foto van Raoul Winkens afkomstig van zijn LinkedIn profiel Raoul Winkens DPO Maastricht University Hoger onderwijs
Foto Marjolein Hoof van haar LinkedIn profiel Marjolein Hoff Senior Privacy Compliance Specialist Gemeente Rotterdam Gemeenten / publieke sector
Henriëtte Westerling FG Ministerie VW & Ministerie AZ Overheid / ministerie
Foto Erik Steijn van zijn LinkedIn profiel Erik Steijn DPO Parell BV Overheid / Zorg
Foto Sergej Katus van zijn LinkedIn profiel Sergej Katus FG PMP en Universiteit Utrecht Gemeenten / Hoger Onderwijs

Mentees

De aanmeldingen van mentees lopen vrijwel gelijk op, maar daar is ruimte voor een grotere groep deelnemers. Wil jij één van de 19 laatste plekken als mentee bemachtigen? Zie jij jezelf met één van bovenstaande mentoren sparren over je dagelijkse werkzaamheden als FG? Aarzel dan niet en meld je vóór 3 juni 2023 aan.

Intervisiebegeleiders

Zes enthousiaste intervisiebegeleiders hebben zich al aangemeld. Hier is nog ruimte voor maximaal 15 nieuwe aanmeldingen. Op het NGFG forum is de categorie Mentor en Intervisie programma 2023 aangemaakt zodat je zelf een intervisiegroep kunt samenstellen als je wil begeleiden, maar nog geen groep hebt óf als je wil deelnemen aan een intervisiegroep als groepslid. Inmiddels zien we daar ook activiteit ontstaan. Aanmelden als intervisiebegeleider kan nog tot uiterlijk 16 mei 2023. Let op, in het aanmeldformulier staan voorwaarden voor deelname, waaronder het beschikbaar zijn op 17 mei (14.00u-18.00u). 

Intervisiegroepsleden

Wil jij graag als intervisiegroepslid deelnemen aan dit programma? Dan hoef je geen aanmeldformulier in te vullen. Schuif iemand uit jouw bestaande FG-groep naar voren om zich aan te melden als intervisiebegeleider! Of, als je nog een groep zoekt, neem dan een kijkje op het NGFG forum. Niet alle deelnemende intervisiegroepsleden hoeven lid te zijn, dus ook als je in een groep zit met FG's die (nog) geen lid zijn van het NGFG, kun jij als NGFG-lid de training op 17 mei volgen en de gesprekken naar een hoger niveau tillen!

Vragen of meer informatie

Heb jij specifieke vragen, wil je nog meer informatie of heb je ideeën die je met ons wil delen? Stuur dan een e-mail aan taairaterces.[antispam].@ngfg.nl onder vermelding van NGFG: Mentor & Intervisie programma 2023.