Home / Actueel / Nieuws

Update Mentor & Intervisie programma

Geplaatst op 05-04-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Karen Siemers, voorzitter

Cockpit met hand op stuurknuppel

We zijn los! Sinds eind maart is het mogelijk je aan te melden als mentor, mentee of intervisiebegeleider en je samen met je vakgenoten verder te ontwikkelen in je functie als FG. Met gepaste trots delen we hier alvast enige namen van een aantal NGFG-leden dat zich heeft aangemeld als mentor. Ben jij zelf FG en lid van het NGFG? Dan heb jij een grote kans om 1-op-1 gesprekken te voeren met één van deze ervaren FG's:

Naam Functie Sector
Foto van het LinkedIn profiel van Simon Hania Simon Hania DPO Uber Privaat
Foto van LinkedIn profiel van Hatice Dogan Hatice Dogan FG Sociale Verzekeringsbank Uitvoeringsorg. Min SZW
Foto van LinkedIn profiel Marlon Domingus Marlon Domingus DPO Eramus Universiteit Hoger onderwijs
Foto van LinkedIn profiel Vanessa van Kuilenburg-Brouwer Vanessa van Kuilenburg-Brouwer FG Autoriteit Consument & Markt Toezicht/telecom
Foto van LinkedIn profiel Iris Tasevski Iris Tasevski DPO Mollie Finance
Foto van LinkedIn profiel Artan Jacquet - Oeverhaus Artan Jacquet - Oeverhaus Hoger Onderwijs
Foto LinkedIn profiel Martine Passier Martine Passier DPO Talpa Network Commercie / Media
Foto van LinkedIn profiel Peter Kager Peter Kager Directeur kwaliteit ICTRecht Sport, onderwijs, finance, tech
Foto van LinkedIn profiel Corine Schipper Corine Schipper FG Haagse Wijk en Woonzorg Ouderenzorg

Nog een paar plekjes beschikbaar

Er zijn nog maar een paar plekjes voor mentoren. De definitieve selectie is nog niet gemaakt, dus zie jij in jezelf (of een specifieke collega) een goede mentor? Meld je dan aan als mentor. Spar jij regelmatig met een aantal andere FG's, en wil jij daar een meer professionele rol in aannemen? Meld je dan aan als intervisiebegeleider. Idealiter heb je al een groep, zo niet dan kun je op het NGFG-forum een oproep plaatsen om er eentje (regionaal) te formeren. Let op: de verplichte training die het NGFG organiseert met executive coach en intervisie expert Jeroen Ouendag vindt plaats op 17 mei. Inschrijving voor die datum is voor mentoren en intervisiebegeleiders vereist.

Wil je zelf liever 1-op-1 sparren met een ervaren mentor? Schrijf je dan in als mentee. Je mag je voorkeur aangeven (zonder garantie dat het lukt om je te matchen). Wil je graag sparren maar bij voorkeur in groepsverband? Als je al in een netwerk zit, hoef je alleen maar een intervisiebegeleider naar voren te schuiven die zich inschrijft. Zoek je nog een groep? Plaats dan een oproep op het NGFG-forum of zoek naar beschikbare intervisiebegeleiders waar je bij kunt aansluiten.

Nog niet aan een inschrijving toegekomen? Meld je hier aan.

Nog vragen? Lees hier nog eens welke vragen al eerder gesteld zijn of mail je vraag/opmerking naar taairaterces.[antispam].@ngfg.nl.