Home / Actueel / Nieuws

Commissie Arbo gaat van start

Geplaatst op 27-04-2023  -  Categorie: Kennisdelen  -  Auteur: Dick Barbier, bestuurslid

kennisgroep-pexels-visual-tag-mx-256658-600x300

Het NGFG heeft met steun van de ALV een meerjarenplan opgesteld met strategische doelen voor onder meer 2023. Één van die doelen betreft een pilot voor het inrichten van een regionaal / sectoraal kennisnetwerk. Ik, Dick Barbier (algemeen bestuurslid), heb deze pilot in mijn portefeuille relatiemanagement zitten. 

In dit kader deed ik een oproep samen met Ronald Spek voor het oprichten van een commissie Arbo. In antwoord op deze oproep hebben we inmiddels 7 reacties ontvangen. Gezien deze enthousiaste aanmeldingen is er dus duidelijk behoefte aan kennisuitwisseling in deze specifieke sector. Samen met Ronald en de commissieleden gaan we deze groep zodanig inrichten dat goed invulling wordt gegeven aan de behoefte en wensen van alle commissieleden.

De online kick off voor de commissie Arbo staat inmiddels gepland voor 30 mei 2023 om 15:30 uur. Tijdens de kick off gaan we de kaders voor de commissie bepalen, zoals bijvoorbeeld welke onderwerpen ter sprake kunnen komen en de overlegfrequentie.

Wil jij je nog aanmelden voor de commissie Arbo?

Wil jij je als Arbo FG alsnog aansluiten, stuur dan een e-mail aan taairaterces.[antispam].@ngfg.nl onder vermelding van NGFG: commissie Arbo. 

Tot snel, 

Dick Barbier