Home / Actueel / Nieuws

Arbo FG's gezocht

Geplaatst op 27-03-2023  -  Categorie: Kennisdelen  -  Auteur: Dick Barbier

Afbeelding van Spinnenweb

Wil jij als FG van een arbo-organisatie graag overleggen met andere FG’s in de arbo-dienstverlening? Bijvoorbeeld over mogelijke knelpunten in de relatie tussen de privacy-wetgeving en de Arbo-wet? Hoe je de rol als FG vervult in deze specifieke sector? Of over praktische zaken zoals DPIA’s of Verwerkersovereenkomsten met specifieke elementen in relatie tot arbo?

Kennisgroep Arbo

Vanuit NGFG willen we een kennisgroep Arbo starten, waarbij je regelmatig bij elkaar komt om bepaalde onderwerpen met elkaar te bespreken en een netwerk te creëren waarbij je elkaar gemakkelijk kunt vinden en vragen kunt stellen. Meld je aan voor deze kennisgroep als jij hier graag deel van wilt uitmaken. NGFG-lid Ronald Spek, Arbo FG zal dan, gefaciliteerd door het NGFG, snel een eerste overleg plannen. In dit eerste overleg zullen we inventariseren welke behoefte er is en hoe we de kennisgroep willen/kunnen vormgeven.

Aanmelden

Stuur je naam en e-mail adres naar taairaterces.[antispam].@ngfg.nl en vermeld dat je je wilt aanmelden voor de kennisgroep Arbo. Je krijgt dan binnenkort een uitnodiging voor de inventarisatie.

Pilot kennisnetwerken sectoraal/regionaal

Dit initiatief vormt een eerste onderdeel van de pilot kennisnetwerken sectoraal/regionaal die dit jaar door het NGFG wordt opgestart. Dick Barbier, algemeen bestuurslid en portefeuillehouder relatiemanagement, is hiervoor de kartrekker vanuit het NGFG-bestuur. Heb jij een specifieke sector of regio waarin je actief bent en zie je kans om zelf bij te dragen aan een soort kennisnetwerk met hulp van het NGFG? Neem contact op met taairaterces.[antispam].@ngfg.nl.