NIEUWSARTIKEL

Inschrijving open voor Bijeenkomst Nationaal Register voor FG’s met voorafgaand ALV

Geplaatst op 03-07-2024  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Martine Passier / Karen Siemers

Beeld van banner NGFG en statafel met NGFG anti-stress-poppetjes

Donderdag 28 november 2024 organiseert het NGFG in de Jaarbeurs Utrecht Meetup een bijeenkomst met volle aandacht voor iets wat alle FG’s raakt: het Nationaal register voor FG’s (NRFG). Na het eerste persbericht in oktober 2023, is in mei 2024 de start van een nieuwe fase gelanceerd bij het Ministerie van Justitie & Veiligheid.

Sindsdien zijn zowel een stuurgroep als verschillende werkgroepen aan de slag gegaan met de contouren van het register. Onder leiding van ervaren dagvoorzitter Roderik van Grieken word je op 28 november helemaal bijgepraat door de hoofdrolspelers, maar is er vooral ook ruimte om het gesprek aan te gaan over het NRFG.

Concept programma

We starten de middag met een gezonde lunch om 12.30 uur, gevolgd door een aantal sessies met onder andere aandacht voor het doel, de kwaliteitseisen, de bedrijfsvoering en de inrichting van het register. Uiteraard is tussentijds en na de sessies voldoende tijd om na te praten tijdens de borrel. Voorafgaand aan deze middag start om 11.00 uur de Algemene Ledenvergadering, waarin het bestuur een update geeft, de HHR en begroting van 2025 onder stemming brengt en (onder andere) de Commissie Onderwijs komt vertellen over de door hen gemaakte stappen en hun successen. Na de zomer delen we de definitieve agenda voor de ALV en meer details met betrekking tot de middagbijeenkomst over het NRFG.

Aanmelden 

Enthousiast geworden? Schrijf je hier in