NIEUWSARTIKEL

De laatste loodjes ... statuten en huishoudelijk regelement

Geplaatst op 06-07-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: JuliĆ«tte Koemans

Beeld van een document met een pen erop

De laatste loodjes...

In januari 2023 ging de werkgroep statuten & huishoudelijk reglement aan de slag met het actualiseren van de NGFG statuten en het huishoudelijk reglement. Inmiddels zijn er verschillende updates rondom dit project geweest. Juliëtte Koemans, bestuurder NGFG en trekker van dit project, geeft aan dat het nu echt tijd is voor de befaamde laatste loodjes...

"De nieuwe statuten zijn bijna definitief. Het bestuur en de werkgroep hebben in de vergadering op 31 mei jl. nogmaals de aangepaste statuten kritisch bekeken en nu liggen ze bij de notaris om de allerlaatste wijzigingen door te voeren. Natuurlijk worden deze statuten pas definitief als jullie, de leden, hierover gestemd hebben. Dat gebeurt in een speciaal daarvoor ingelaste (online) ALV. Deze houden we op woensdag 11 oktober, 10.00 – 11.00 uur.

Om een statutenwijziging door te kunnen voeren, is een minimaal aantal leden voor stemming vereist. Waarschijnlijk gaan we dat niet halen in deze online ALV. In dat geval komen de statuten opnieuw ter stemming in de ALV van 30 november 2023.

Voordat de ALV over de statuten gaat stemmen, bieden we jullie eerst de mogelijkheid om feedback te geven op de nieuwe statuten. Daarvoor zetten we ze in de maand september circa 4 weken online op het ledenportaal. Uiteraard ontvangen de leden hierover bericht."

juliette-koemans-bestuur-ngfg

 

 

 

 

 

 

Juliëtte Koemans