Home / Actueel / Nieuws

Uitnodiging + agenda: Algemene Ledenvergadering 13 april 2023

Geplaatst op 29-03-2023  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Bestuur NGFG

Sfeerimpressie NGFG events 30 november 2022

 

Graag nodigen wij jou hierbij van harte uit voor de Voorjaars ALV 2023 op 13 april aanstaande om 14:00 uur bij Jaarbeurs MeetUp in Utrecht. We hopen dat je van de partij kunt zijn want we hebben veel te vertellen én zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, opmerkingen en feedback. Daarnaast nodigen wij al onze leden, belangstellende en geassocieerde leden uit om deel te nemen aan het aansluitende kennisevent en de netwerkborrel. 

Inhoud ALV

De ALV* start om 14:00 uur en we verwachten dat we zo'n 1,5 tot 2 uur nodig zullen hebben om

 • de notulen van de voorgaande twee ALV's vast te stellen,
 • het algemeen jaarverslag en financieel jaarverslag 2022 toe te lichten,
 • de kascontrolecommissie het woord te geven over de financiën 2022,
 • jou te informeren over de stappen die we hebben gezet naar aanleiding van de ontvangen adviezen van de ALV in november 2022,
 • en natuurlijk meer te vertellen over alle ambities en doelstellingen voor 2023, 2024 en verder! 

* Let op: volgens de statuten en het huishoudelijk reglement mogen alleen FG's die een geldig lidmaatschap hebben een stem uitbrengen. Geassocieerd leden en belangstellenden mogen niet stemmen.. 

Bekijk de agenda en bijbehorende documenten voor de ALV hier.

* Let op: op 7 april 2023 is aan de initiële vergaderstukken de verklaring van de kascontrolecommissie 2022 toegevoegd. 

Meld je nu aan voor deelname aan de ALV en/of het kennisevent & de netwerkborrel.

Kennisevent

Na afloop van de ALV start rond 16:00 uur een kennisevent waarin Friederieke van der Jagt, eigenaar van en privacyrechtadvocaat bij Hunter Legal B.V., een interactieve lezing geeft over De rol van de DPO; de meest aansprekende casussen van de afgelopen 20 jaar. Uit de feedbackformulieren van het kennisevent op 30 november 2022 kwam naar voren dat veel leden interesse hebben in "iets met jurisprudentie". Heb jij je al aangemeld?

Netwerkborrel

We sluiten de dag af met een informele netwerkborrel (aanvang circa 17:30 uur). Een mooie gelegenheid om nog even na te praten over de events van deze dag en met het bestuur van gedachte te wisselen over mogeljike toekomstige activiteiten, events, pilots, netwerkgroepen, enz. 

Let op: vooraf aanmelden voor de activiteiten is noodzakelijk

Je kunt aan alle drie de activiteiten deelnemen, maar natuurlijk ook aan één of twee. Waar je ook voor kiest, het is belangrijk je aan te melden voor de activiteiten waaraan je deel wilt nemen. De deelnemerslijst vind je hier.

Vergeet niet de QR-code mee te nemen, die je bij bevestiging van jouw inschrijving via e-mail ontvangt. We scannen je QR-code bij binnenkomst. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt volgens het privacy statement van het NGFG.

Annulering

Als je onverhoopt verhinderd bent, verzoeken we je vriendelijk om dit tijdig aan ons door te geven; zo maken wij geen kosten voor leden die niet aanwezig zijn. Veel dank alvast!

Locatie

We ontvangen jou graag bij Jaarbeurs Meetup, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. Vergeet niet om je even bij onze balie aan te melden met de QR-code op jouw bevestigingsmail. Kom je met de auto? Zorg dan dat je parkeert op P1 of P3 (niet in de parkeergarage onder Jaarbeurs MeetUp!) en laat jouw parkeerkaart (voor gratis uitrijden), door ons scannen.

Bereikbaarheid en parkeren

Op de website van de Jaarbeurs vind je alle praktische informatie. Onderstaand vast even wat reisinformatie op een rijtje. 

 • Openbaar vervoer
  Jaarbeurs Meetup is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

  Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het Beatrixgebouw.

  Kom je met de bus? Dan neem je een bus die stopt bij de bushalte CS Jaarbeurszijde. Vanaf station Utrecht Centraal volg je de borden ‘Jaarbeursplein’. Met een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw.

  Kom je met de tram? Dan neem je een tram die stopt bij de tramhalte CS Jaarbeursplein. Vanaf deze halte is het slechts een paar minuten lopen naar het Beatrixgebouw.

 • Met de auto
  Om Jaarbeurs Meetup gemakkelijk te kunnen vinden, klik je hier voor een routebeschrijving. Je kunt je auto het beste parkeren op P1 of P3; deze parkeerterreinen liggen het dichtst bij Jaarbeurs Meetup, zie ook de plattegrond. P2 en P4 zijn ook een optie, maar iets verder lopen. Gebruik echter NIET de parkeergarage direct onder het Beatrixgebouw; deze is van de gemeente en het is bij gebruik van deze garage niet mogelijk om jou van gratis uitrijden te voorzien. 

Tot donderdag 13 april!

Karen, Joris, Peter, Juliëtte en Dick
Bestuur NGFG