Home / Actueel / Nieuws

Save the date ALV 19 mei 2022

Geplaatst op 04-04-2022  -  Categorie: Ontmoeten
Geachte leden,
Met het loslaten van de Corona maatregelen is er weer ruimte om een grote bijeenkomst te organiseren. Deze combineren we met de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).
De datum die we hiervoor hebben gekozen is donderdag 19 mei 2022 van 12.30 uur tot 18.00 uur.
Wij zijn verheugd dat de line-up van sprekers een veelzijdig programma biedt en aansluitend zal er ruimte zijn tot napraten en netwerken.
Onze sprekers zijn :
• Mw. Henriëtte Westerling, Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport – “FG zijn ten tijde van een Pandemie (en daarna)”
• Dhr. Victor Klos, Autoriteit Persoonsgegevens – “Artificial Intelligence en geautomatiseerde besluitvorming (en toezicht daarop)”.
• Mw. Irith Kist, Antoni van Leeuwenhoek, Nederlands Kanker Instituut – “A.l. in de GZ en het wetenschappelijk onderzoek, van grondslagen, kansen en dilemma's”.
Locatie
De Algemene Leden Vergadering wordt gehouden in Hotel Van der Valk te Tiel (Laan van Westroijen 10), kijk hier voor de bereikbaarheid.
Reserveren
Reserveer donderdagmiddag 19 mei 2022 in uw agenda, de inloop is vanaf 12.30 uur, aanvang programma 13:00 uur. Details en mogelijkheid om aan te melden volgen in week 14.
Inschrijving opent in week 14 en sluit op donderdag 12 mei 17:00.
Stukken
De stukken voor de ALV kunt u in week 16 raadplegen via de NGFG-website achter de login in de ledenportal. Wij verzoeken u de vertrouwelijkheid van deze documenten te respecteren en deze niet buiten het NGFG te delen of publiceren.