NIEUWSARTIKEL

Reminder: feestelijke ALV, kennisevent, informatiemarkt & netwerkborrel

Geplaatst op 15-11-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: JuliĆ«tte Koemans

Beeld van ballonnen met daarbij de tekst 'NGFG bestaat 20 jaar!'

Nog een kleine drie weken, dan is het zo ver: de feestelijke ALV met aansluitend kennisevent, informatiemarkt en netwerkborrel. Heb jij je al ingeschreven? Of wil je eerst even kijken wat er nu precies op het programma staat? In dit artikel lichten we een tipje van de sluier op. 

Datum & tijd

Donderdag 30 november 2023, van 12:30 uur tot 18:00 uur.

Locatie & bereikbaarheid

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht

De Stadsschouwburg Utrecht is goed bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of auto. Plan je route via Google Maps, www.u-ov.info of www.9292.nl. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station Utrecht; via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen. Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden vind je op de website van de Stadsschouwburg Utrecht.

Programma

Het programma staat in het teken van het 20-jarig bestaan van het NGFG. Dit komt dan ook tussen de regels door steeds aan bod. Let op: deze keer kun je je alleen aanmelden voor de complete middag; niet voor een enkel onderdeel. Wat kun je precies verwachten?

 • 12:30 uur: ontvangst in Stadsschouwburg Utrecht;

 • 13:00 uur: Algemene Ledenvergadering (najaars-ALV)
  Benieuwd wat er zoal aan de orde komt en waarover gestemd zal worden? 

  Download dan hier de agenda en de daarbij behorende bijlagen

  14:30 uur: pauze

 • 15:00 uur: kennisevent
  Allereerst neemt Juliëtte Koemans, NGFG-bestuurslid, je mee terug naar het ontstaan van het NGFG en de eerste jaren van het NGFG. Aansluitend zal de AP, in de persoon van Ricardo Catalan, een beeld schetsen van de FG-functie vandaag de dag. Filosoof, schrijver, promovendus in kunstmatige intelligentie en hoogleraar publiek begrip van wetenschap aan de universiteit Leiden Bas Haring neemt ons vervolgens mee naar de toekomst. Wat ligt er in het verschiet? Wat kunnen we verwachten in de komende jaren?

 • 16:30 uur: informatiemarkt & netwerkborrel
  Vanaf half 5 kun je genieten van een gezellige, informele netwerkborrel. Hét moment om kennis te maken met c..q. bij te praten met mede FG's en de NGFG-bestuursleden.

  Tussen de goede gesprekken met collega FG’s door, kun je de stands van de informatiemarkt bezoeken. Het idee van de informatiemarkt is om jullie kennis te laten maken met een mooie verzameling opleiders. De zeven aanwezige opleiders, te weten: Consideratie, ICTRecht, PMPartners, Outvie, Privacy Company, Privacy op school en Privacy1. Zij zullen allen een statafel bemannen en jullie voorzien van inspiratie, informatie over hun organisatie, mogelijke opleidingen, handvatten voor FG's en wellicht een aantrekkelijke kortingsactie, flyer of leuke gadget. 

 • 18:00 uur: einde

Inschrijven

Wil jij bij deze feestelijke ALV aanwezig zijn? Schrijf je dan direct in via deze link.