Home / Actueel / Nieuws

Peter Kager aan het woord over het FG-register

Geplaatst op 06-03-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Peter Kager

fg-register

 

Karen, Juliëtte, Dick en Joris zijn in de afgelopen nieuwsbrief als nieuwe bestuursleden aan het woord geweest. Deze keer aan mij, als vicevoorzitter en secretaris, de eer.  

De eerste maanden zijn voorbijgevlogen. Vol energie zijn wij met het bestuur aan de slag gegaan met tal van initiatieven. 

Een meerjarenstrategie, het aanpakken van de statuten en het huishoudelijke regelement, het vergroten van de zichtbaarheid en het verder professionaliseren van onze fantastische beroepsgroep. Allemaal plannen waar wij vol goede moed al grote stappen hebben gezet in de eerste maanden van dit jaar. En dat was het zeker nog niet, er staan nog zoveel mooie dingen op het programma. Wat te denken van meerdere kennissessies per dit jaar, een mentor en intervisie programma en de verkenning voor een heus FG-register. Dit alles om onze beroepsgroep nog verder te kunnen helpen. Mooi om te zien hoe onze leden hier ook bij betrokken zijn, dat geeft mij het gevoel dat wij op de goede weg zijn. 

Speciale aandacht van mij is er voor het FG-register. De vorm, de praktische uitvoering, de kwaliteitseisen, de betrokken partijen, overal wordt momenteel aan gedacht en over veel van deze onderwerpen denken wij als bestuur na. Dat doen wij niet alleen, maar ook met andere betrokkenen partijen om zo uiteindelijk tot een breed gedragen kwaliteitsregistratie van FG’s te kunnen komen. Zodra er op dat vlak meer nieuws is laten wij dat uiteraard weten! Ideeën, plannen of suggesties op dit vlak? Uiteraard is alle input welkom. Mail naar taairaterces.[antispam].@ngfg.nl.

 

foto-peter-kager-thumb 2

Peter Kager