Home / Actueel / Nieuws

Mentor & Intervisie programma in full swing

Geplaatst op 04-07-2023  -  Categorie: Groeien  -  Auteur: Peter Kager

NGFG trainingsdag voor mentoren en intervisiegroep begeleiders 17 mei 2023

We zijn officieel van start gegaan. Het mentor en intervisieprogramma is in volle hevigheid losgebarsten. Intervisiegroepen beginnen zich te vormen en mentoren en mentees zijn aan elkaar gekoppeld. Uiteraard is dit niet zonder enige inleiding en begeleiding gedaan. Onder de bezielende leiding van Jeroen Ouendag zijn mentoren en intervisiebegeleiders aan de slag gegaan om de begrippen uit te diepen.

Wat houdt mentor zijn nu eigenlijk in? Ga je eenvoudigweg vertellen hoe het moet en als ervaren FG laten zien dat je het klappen van de zweep kent? Nee, zeker niet! Zowel de mentor als de mentee zijn er om van elkaar te leren en naar elkaar te luisteren. Juist om op die manier verder te komen in de ontwikkeling. En een intervisiegroep is toch gewoon een ander woord voor praatgroep? Think again! Jeroen heeft de intervisiebegeleiders handvatten meegegeven om juist veel meer dan een praatgroep te zijn.

Terugkomdag

Op 7 november 2023 komen we allemaal weer samen om deze eerste pilot te bespreken. Maar tot die tijd is het vooral veel praten, kennismaken, leren en groeien!

Aanmelden en nog meedoen?

Ben jij door het lezen van dit relaas enthousiast geworden en zou je je graag als mentee of intervisiegroepslid willen aanmelden? Kijk dan even op deze pagina; hier vind je meer informatie.

Foto van Karen SiemersFoto van Peter Kager 

 

 

 

 

 

Karen Siemers en Peter Kager