Save the Date Algemene Leden Vergadering

Geplaatst op 05-05-2021  -  Categorie: Algemeen

,   

 

 

Geachte leden,

 

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV), vindt plaats op woensdag 23 juni 2021 van 12.30 uur tot 18.00 uur.

 

Groepsgrootte en COVID

In verband met de COVID-beperkingen en de toegestane groepsgrootte wordt de vorm van het evenement rond 26 mei 2021 bepaald. Indien de groepsgrootte beperkt is, kan besloten worden tot een geheel digitaal evenement. Bij een groepsgrootte vanaf 100 personen zal het een hybride evenement zijn (zijnde deels op locatie en verder digitaal).

 

Locatie

Indien er een bijeenkomst op locatie is, zal deze worden gehouden in Hotel Van der Valk te Tiel (Laan van Westroijen 10), kijk hier voor de bereikbaarheid.

 

Reserveren

Reserveer deze middag in uw agenda, de inloop is vanaf 12.00 uur, aanvang programma 12.30 uur. Details en mogelijkheid om aan te melden volgen rond 26 mei 2021.

 

Stukken

De stukken voor de ALV kunt u vanaf woensdag 12 mei raadplegen via de NGFG-website achter de login in de ledenportal.  Wij verzoeken u de vertrouwelijkheid van deze documenten te respecteren en deze niet buiten het NGFG te delen of publiceren.

 

Met vriendelijke groet,

 

NGFG bestuur

 

NO-SHOW beleid per 2021
Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u uw aanmelding annuleren tot 5 dagen voor aanvang van de bijeenkomst. U dient zichzelf altijd per e-mail af te melden via
stneve.[antispam].@ngfg.nl.
Meldt u zichzelf binnen 5 dagen voor aanvang van het event af, of bent u zonder bericht afwezig, dan zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 25,-- kosten in rekening te brengen.*

* Dit geldt niet in geval van overmacht of vermoeden van COVID-besmetting. 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Jan de Zeeuw

 

Voorzitter

 

ngfg-logo