Aanmelden M&I programma 2024 - INTERVISIEBEGELEIDERS

Dank voor jouw interesse voor het M&I programma 2024! We kijken ernaar uit om van toegevoegde waarde te zijn voor jou en/of andere FG’s. De inschrijvingen zijn zojuist geopend. Zorg dat je erbij zit en vul het formulier in als je definitief wil deelnemen als mentor, intervisiebegeleider of mentee.

Op dinsdag 7 mei 2024 vindt voor intervisiebegeleiders van 13.30 tot 17.30 uur de training plaats bij Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht. Voor deelname als intervisiegroepslid hoef je je niet aan te melden bij NGFG. Je kunt deelnemen met een bestaande groep of een nieuwe groep vinden via het forum van het NGFG (categorie M&I programma 2024). We dragen er zorg voor dat de getrainde intervisiebegeleiders via het forum jullie verzoek ontvangen. Nog onduidelijk of een groep wel een intervisiebegeleider heeft? Schrijf je dan vooral in, zodat je eind maart de training kunt volgen.

Alvast aan de slag

Wil je meteen aan de slag? Ga dan via deze link naar de Leidraad Intervisieprogramma NGFG 2024 en bereid je alvast voor op een mooie start!

Meld je nu aan als intervisiebegeleider

Ik heb al een groep die ik ga begeleiden met intervisie.

Ik heb nog geen groep die ik ga begeleiden met intervisie.

Ga dan naar het forum en nodig leden uit voor jouw groep en/of leg contact met leden die op zoek zijn naar een groep. Note: gebruik hiervoor de categorie Mentor & Intervisie programma 2024.

 

Jouw profielschets
Het kan zijn dat intervisiegroepsleden zonder groep zichbij jouw intervisiegroep willen aansluiten. Daarom gebruikt het NGFG jouw naam, foto (van de ledenpagina of LinkedIn), organisatie op de website, LinkedIN pagina en de voorjaars-ALV van het NGFG.

 

Beveiligingscode Beveiligingscode